OM OS

Renner Pedersen Entreprise er en familieejet entreprenørvirksomhed. Vi fokuserer på den faglige tilgang til vores opgaver og er praktisk og fagligt helhedsorienteret og vægter vores håndværk meget høj.

 

Vores mission har fra starten af altid været at levere et godt stykke håndværk af høj kvalitet, godt samarbejde med kunden, råd og vejledning, og vi sætter en stor ære i, at vores kunder altid er tilfredse. 

 

Det er denne erfaring der har givet Renner Pedersen Entreprise sit speciale og knowhow, herunder med stor erfaring i total nedrivning, miljøsanering.

 

RENNER_Main_RGB[73845]-tanspa

Samtidig vægter vi vores medarbejders sikkerhed meget højt, og det er altid en topprioritet, at vi løbende foretager nye tiltag for at sikre, at arbejdspladsforholdende altid overholder gældende lovgivning og forebygger arbejdsulykker. Vi tager praktikanter og uddanner vores medarbejder indenfor nedriveruddannelsen.


"Vi har mange års erfaring inden for entreprenøropgaver. Hovedsagelig i nedrivningsopgaver, store som små"  

Morten Renner
Komunikations Ansvarlig

 

 

Vi bruger vores viden om processer og omgivelser til at skabe et godt arbejdsmiljø og ikke mindst et godt resultat. Vi foretager løbende investeringer i maskiner og materiel, da vi mener, at man altid skal have det bedste udstyr til den pågældende opgave.

 

Det giver den største sikkerhed og det bedste resultat for både kunden og os som virksomhed.